علت نچرخیدن لباسشویی دوو

در بروز مشکل نچرخیدن لباسشویی دوو، دلایل بسیاری دخیل هستند. برای رفع این مشکل ابتدا باید منشاء اصلی بروز آن را شناسایی کرد. سپس قطعه معیوب در داخل دیگ ماشین لباسشویی دوو را تعمیر و یا تعویض نمود. اگر شما نیز در هنگام استفاده از ماشین لباسشویی دوو، با مشکل نچرخیدن دیگ لباسشویی دوو مواجه شده‌اید، در ادامه این محتوا از وبسایت تعمیرکار با ما همراه شوید.

علت نچرخیدن لباسشویی دوو چیست؟ چگونه این مشکل را رفع کنیم؟

ماشین‌های لباسشویی دوو دارای کیفیت بسیار بالایی هستند؛ با این حال ممکن است در طولانی مدت دچار برخی مشکلات شوند. یکی از مشکلات رایج در ماشین‌های لباسشویی دوو، نچرخیدن دیگ است.

نچرخیدن دیگ لباسشویی دوو دارای دلایل متعددی است که در ادامه به رایج‌ترین آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

مسدود شدن پمپ تخلیه لباسشویی دوو

مسدود شدن پمپ تخلیه جزو عوامل اصلی نچرخیدن دیگ لباسشویی دوو می‌باشد. وقتی پمپ تخلیه مسدود می‌شود، مانع تخلیه آب دستگاه خواهد شد. وقتی یک جسم خارجی در داخل لوله ورودی و یا خروجی تخلیه گیر کند، پمپ تخلیه مسدود می‌شود. اینگونه جریان مداوم آب به داخل و خارج دستگاه قطع خواهد شد.

 تجمع پرز و نخ و همینطور برخی اجسام کوچک شامل سنجاق و یا سکه باعث مسدود شدن پمپ تخلیه می‌شوند. برای رفع این مشکل لازم است لوله‌های ورود و خروج آب بررسی شده و تخلیه شوند.

بارگیری نامناسب در دیگ لباسشویی دوو

اگر مقدار لباسی که در داخل لباسشویی دوو قرار می‌دهید، بیش از حد سنگین باشد، احتمالا دیگ ماشین لباسشویی به درستی نمی‌چرخد. اگر پتو و یا پارچه‌های سنگین را در داخل ماشین لباسشویی دوو قرار دهید، احتمال بروز این مشکل چندین برابر خواهد بود. به طوری که دیگ برای جلوگیری از خرابی در دستگاه، نمی‌چرخد. برای جلوگیری از بروز این مشکل، لازم است همواره در هنگام قرار دادن لباس در داخل ماشین لباسشویی دوو، به ظرفیت دستگاه خود توجه داشته باشید و از قرار دادن لباس بیش از ظرفیت ماشین لباسشویی دوو در آن خودداری نمایید.

خرابی تسمه موتور لباسشویی دوو

از مهم‌ترین قطعات در داخل ماشین لباسشویی دوو، تسمه است. تسمه وظیفه اتصال و انتقال نیرو از موتور به دیگ را بر عهده دارد. به مرور زمان، تسمه موتور فرسوده می‌شود و توان چرخاندن قرقره و دیگ را نخواهد داشت. به همین دلیل خرابی در تسمه موتور از اصلی‌ترین دلایل نچرخیدن دیگ لباسشویی به شمار می‌رود.

اگر علت نچرخیدن دیگ ماشین لباسشویی دوو، خرابی در تسمه موتور باشد، برای بررسی تسمه، دیگ را با دست بچرخانید. اگر تسمه شل و یا پاره شده باشد، دیگ آسان‌تر می‌چرخد. با خرابی تسمه، دستگاه را از برق جدا کنید. باز کردن تسمه و تعویض آن را به نیروی ماهر در این زمینه بسپارید.

خرابی در فولی تسمه لباسشویی دوو

در برخی مواقع اصلی‌ترین علت حرکت نکردن دیگ ماشین لباسشویی دوو، خرابی در فولی می‌باشد. فولی یک قطعه است که بر روی شفت موتور قرار می‌گیرد و تسمه بر روی آن قرار دارد. اصلی‌ترین وظیفه فولی این است که با انتقال قدرت تسمه به دیگ، آن را می‌چرخاند. اگر فولی خراب شود و یا به مرور ساییده شود، باعث می‌شود تسمه در جای خود قرار نداشته باشد. به همین دلیل مشکل نچرخیدن دیگ ماشین لباسشویی ایجاد می‌گردد. اگر فولی خراب شود، تسمه شل می‌شود و باید حتما تعویض شود.

خرابی در میکروسوئیچ لباسشویی دوو

درب ماشین لباسشویی دوو دارای یک میکروسوئیچ می‌باشد. میکروسوئیچ با هدف قفل کردن درب ماشین لباسشویی استفاده می‌شود. این قطعه برای قفل کردن درب ماشین لباسشویی کارایی دارد و تا وقتی که این قطعه عمل نکند، دستگاه کار نمی‌کند. اگر این قطعه خراب شود، درب دستگاه به صورت کامل بسته نمی‌شود و بنابراین دیگ لباسشویی نمی‌چرخد.

برای بررسی عملکرد میکروسوئیچ، لازم است زمانی که ماشین لباسشویی به برق متصل است، سوئیچ را یکبار فشار دهید. اگر سالم باشد، صدای آن را خواهید شنید. با این حال اگر این قطعه خراب باشد، باید از یک مولتی‌متر و یا اهم‌متر استفاده نمایید. برای رفع این مشکل، لازم است سوئیچ معیوب تعویض شود.

خرابی رتور و استاتور

رتور و استاتور قطعاتی هستند که اگر خراب شوند، دیگ ماشین لباسشویی حرکت نمی‌کند و از کار می‌افتد. رتور و استاتور دو قطعه هستند که به یکدیگر متصل می‌باشند. اتصال این قطعات به یکدیگر یک میدان مغناطیسی را ایجاد می‌کند که در نتیجه آن دیگ لباسشویی می‌چرخد.

در حقیقت این میدان مغناطیسی باعث می‌شود دیگ در دو جهت عقربه‌های ساعت و خلاف جهت بچرخد. بنابراین اگر این دو قطعه عملکرد صحیحی را نداشته باشند، میدان مغناطیسی مورد نیاز برای حرکت دیگ ایجاد نمی‌شود. در نهایت دیگ لباسشویی نمی‌چرخد و یا به سختی می‌چرخد. عملکرد رتور و استاتور به صورت مستقیم در چرخش دیگ تاثیرگذار است. به همین دلیل با بروز خرابی در این قطعه، باید نسبت به تعویض آن اقدام کرد.

ایراد در کوپلینگ موتور لباسشویی دوو

کوپلینگ قطعه‌ای است که اتصال دهنده موتور به بخش انتقال نیرو است. این قطعه به دو قطعه دیگر شامل شفت موتور و گیربکس ماشین لباسشویی متصل می‌باشد و در طول زمان فرسوده و معیوب می‌شود. این قطعه در صورت بارگیری سنگین، از چرخیدن دیگ جلوگیری می‌کند. با خرابی و فرسودگی در کوپلینگ دیگ ماشین لباسشویی دوو نیز به درستی نمی‌چرخد. با فرسودگی کوپلینگ و یا خرابی در آن، باید نسبت به تعویض آن اقدام کرد.

دریافت خدمات تعمیرات ماشین لباسشویی دوو از تعمیرکار

ماشین‌های لباسشویی دوو در طول زمان و با استفاده، دچار برخی خرابی‌ها می‌شوند. به طوری که ممکن است شاهد نچرخیدن دیگ ماشین لباسشویی دوو باشید. خوشبختانه این مشکل قابل رفع است. البته باید شناسایی علت بروز آن و رفع آن را به نیروی متخصص در این زمینه بسپارید.

با مجموعه تعمیرکار تماس بگیرید، ما در تعمیرکار دارای چندین تکنسین مجرب هستیم که به ساختار لباسشویی‌های دوو اشراف کامل دارند. تعمیرکاران مجموعه با بررسی ماشین لباسشویی دوو شما، علت اصلی بروز مشکل نچرخیدن دیگ را شناسایی کرده و سپس آن را با قطعات اصلی و اورجینال رفع می‌کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *